Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

..my precious bunga..

Lilypie Breastfeeding tickers

Wednesday, December 12, 2012

MIMPI BERSALIN

Dua malam lepas...
mimpi bersalin without even notice yg diri ini mengandung sembilan bulan sbb perut kecik je, cuma jeans tak muat nak butang sbb perut macam buncit (aik, ini sitauasi aku sekarang, hahahah)..
berat baby 2.0kg je n baby girl...sihat tapi kecik je, hahaha

ni yg seram ni...aku ngandung ke?

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete