Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

..my precious bunga..

Lilypie Breastfeeding tickers

Friday, October 29, 2010

CIK CEMPAKA JATUH KATIL...

berderau darah pagi tadi...selalu pagi mmg kunci jam kul 5.38am (awal?ya mmg awal bagi org yang belum kawen, tapi bagi aku ni pun dah tahap lipas kudung, nak pam susu, nak blend bubur, nak mandi, nak semayang, nak pakai baju, tu pun dah skip make up, tuk jimatkan masa, make up kat ofis...so, korang nnt kalu ader nk cadangkan nama ibu mithali, jgn lupa calonkan nama aku yau, hahaha)ches, sudah kuar topik sudah...
pagi tadi terbangun dgn suara cik chempaka yg kecik ni meraung, jatuh katil seh...padahal tgh malam tadi rasanye dia tido kat lengan sbb pas nenen tak sedar bila sape yg terlelap dulu...dari hujung katil tu, dia boleh jatuh the other side of katil...trus usap kepala, nangis sedu gaklah...trus tgk jam kul 5.30...gile pagi ini budak kecik nak bangun, rasanye dia bukak mata dulu..normally dia kalu bukak mata akan trus duduk...then, bila duduk tgk mummy dia keras doak sebelah tak layan (dalam erti kata tido mati) dia pun mula lah bergerak-gerak sampai hujung katil then jatuh trus....
nasib baik takde pape, lepas nenen semula..trus tido....mintak2 takde pape, anak mummy kan kuat....

2 comments:

  1. adatla nk membesar.
    kenala jatuh2. barula style~

    ReplyDelete
  2. ichaaaaaaaa..

    kesian dia..nak ene rotan nie mak dia..

    ReplyDelete